4ª EDICIÓ

30-31 AGOST MONTBLANC

El festival

Essències neix com a projecte l’any 2015. Essències pretén posar en primer terme la música i la gastronomia, difonent-les a través de l’activisme i el compromís de la societat montblanquina. La trobada és organitzada per l’associació cultural homònima, l’Associació Cultural Essències, que des de la capital de la Conca de Barberà ha acollit les primeres tres edicions d’estiu. Però la criatura creix i aquest 2019 ha sumat una edició d’hivern a l’església de Sant Francesc del segle XIV, amb Andrea Motis de cap de cartell.

L’èxit que ha tingut la proposta farà viatjar el projecte Essències a Menorca el proper 10 d’agost, on els vins de la Conca de Barberà maridaran amb la música de Carles Benavent Trio + Tomasito a Es Claustre (Maó). La primera edició d’Essències a Menorca serà l’aperitiu per a la programació d’aquest estiu a Montblanc els dies 30 i 31 d’agost.

Si en les passades edicions essencials es van oferir nits de vins i música amb el millor dels músics del país (The Gramophone Allstars, Llibert Fortuny Gas Band, Raynald Colom, Omar, Carlos Sarduy, Moya Kalongo, Paula Grande, Marco Mezquida, Celeste Alías, Dr Calypso, Andrea Motis, La Vella Dixieland, Paula Grande o Sara Pi), enguany no serà menys el talent que trepitjarà els escenaris d’Essències: Carles Benavent, Namina, Xarim Aresté, Gerard Quintana, Gerard Quintana, Quimi Portet, The Sey Sisters i Gorka Benítez.

Tot està preparat i a punt per gaudir a través de gust, oïda i molta ànima d’artistes i públics.

 

GALERIA D´IMATGES