MENORCA - PENDENT DE CONFIRMACIÓ -
MONTBLANC - 26, 27 i 28 / Agost '21
×

Blue Lab Beats

  • Jazztrònica
  • - per confirmar -
  • Sala La Nau
    Barcelona

Blue Lab Beats, el duo britànic de jazztrònica format pel productor NK-*OK i el multi-instrumentista Mr. DM, de 20 i 25 anys, que representen el costat més pròxim a l’hip hop i al neo-soul de la nova escena de jazz de Londres. Us convidem a gaudir d’una nit de ball amb aquests dos mestres del groove.

NK-*OK és un inspiradíssim beatmaker, veure-li prémer els pads de manera frenètica és tota una experiència rítmica, dotant de vibrants estructures a les cançons sobre les quals el virtuós Mr. DM compon i interpreta amb solvència i un gust exquisit línies plenes de soul a guitarra, baix i teclats.

En el seu recentment publicat segon àlbum complet, «Voyage», han comptat amb col·laboracions com la de la rapera i compositora zambiana Sampa the Great, la trompetista de Kokoroko i Nérija Sheila-Maurice Grey o el reputadísim trompetista nord-americà Theo Croker. En aquest disc, el duo s’ha deixat encara més marge per a l’experimentació amb sons de sintetitzadors i estructures de cançons més elaborades. Al llarg de la seva carrera i en els seus anteriors treballs, han tingut l’oportunitat de comptar amb molts dels grans noms de l’escena, des de Moses Boyd, Femi Koleoso o Nubya Garcia, passant per Ashley Henry o Dylan Jones, de Ezra Collective, fins a cantants com Kojey Radical, James Vickery o Ruby Francis.

A través de la seva fórmula senzilla però efectiva, els temes de Blue Lab Beats flueixen amb sorprenent senzillesa entre beats hip-*hoperos i harmonies soul irresistibles amb els quals un mou el cos gairebé per inèrcia.