MENORCA - dissabte 31 / Juliol '21
MONTBLANC - divendres 27 i dissabte 28 / Agost '21
×

Gonzalo del Val trio
feat. Benet Palet

  • Jazz
  • Dissabte 31 juliol | 21:00 h.
  • Es Claustre - Maó-
    Menorca

Gonzalo del Val ens presenta el seu nou treball discogràfic, el tercer d’aquesta formació: CANCIONERO. Editat pel prestigiós segell internacional *FRESH *SOUND *NEW *TALENT.
Un trio espectacular amanit en aquesta ocasió per un dels músics més destacats i sol·licitats del panorama nacional; Benet Palet. Garanteix una música rica i espontània, basada en la contínua interacció dels seus components:
David Mengual al contrabaix, base rítmica de luxe, referència de moltes dels grans enregistraments de jazz d’aquest país. En el seu haver compta amb una discografia molt extensa i amb diversos premis al seu nom.
El joveníssim pianista menorquí establert a Barcelona Marco *Mezquida, destaca per la seva energia, virtuosisme i imaginació. Malgrat la seva curta edat, avui dia és un dels intèrprets de jazz més prometedors de la seva generació.
Una formació àgil, equilibrada, de sonoritat càlida i sempre sugeridora.
Un vehicle perfecte perquè els quatre músics s’expressin amb gran comoditat.
La proposta estètica de la formació és molt variada així com condicionada per les inquietuds musicals dels quatre intèrprets. Actualment el seu repertori està format per composicions originals, amb una especial presència de reinterpretacions del repertori jazzístic.
Música plena de calidesa, intimisme i sensibilitat interpretativa.