MENORCA - DISSABTE 6 D'AGOST
MONTBLANC - DISSABTE 5 NOVEMBRE
×

Ignasi Terraza Trio
ft. Josep Maria Farràs

  • Jazz
  • Dissabte 28 agost | 21:15 h.
  • Muralla de St. Tecla
    Montblanc

El tàndem Farràs-Terraza encarna la síntesi perfecta de passat, present i futur que conforma la nostra petita història en el gran llibre de la música que va canviar un segle. Són tants els noms que han posseït l’ànima dels dos – Louis Armstrong, Art TatumClifford BrownOscar PetersonLee Morgan, Ahmad Jamal … Però si la virtut de Farràs ha estat la de perpetuar-los amb els seus llavis, i de Terraza la de reviure’ls amb els seus dits, el mèrit que distingeix tots dos és haver mantingut nova la tradició, com un maniquí antic a què vestissin a la moda d’avui, practicant la intemporalitat d’un so que ens emociona com el primer dia…

”Pere Pons”


Josep M Farràs
és un dels trompetistes més destacats de la seva generació, Tete Montoliu el va assenyalar com un dels músics de JAZZ més autèntics de la seva època. Vinculat a l’entorn del jazz Cava de Terrassa, ha col·laborat amb músics Internacionals de gran renom com Johnny GriffinJesse Davis, etc. Ha destacat sempre per una sonoritat potent i agressiva, i una versatilitat estilística, que abasta des del New Orleans l’Hard Bop.

Ignasi Terraza és un dels pianistes de jazz més destacats de l’Estat espanyol amb una gran projecció internacional.
L’any 2009 va ser distingit amb el primer premi del Jacksonville International Jazz Piano Competition als Estats Units.
Actua habitualment en els circuits europeus i ha actuat en gires per Sud-amèrica, Estats Units i est d’Àsia.
El seu estil part de la tradició del jazz amb influències com Oscar Peterson i Ahmad Jamal, entre altres, amb el rerefons de la música clàssica europea, per desenvolupar una veu pròpia amb un so molt personal ple de virtuosisme, en una música en què destaquen la força rítmica del swing i la sensibilitat de la seva expressió.