MENORCA - PENDENT DE CONFIRMACIÓ -
MONTBLANC - 26, 27 i 28 / Agost '21
×

Marc Ayza Social Base

  • Jazz
  • - per confirmar -
  • Sala La Nau
    Barcelona

Comença a tocar la baterÌa en la seva época d’institut amb el grup Wargasm, formant-se paral·lelament al Taller de Músics i estudiant solfeig a l’escola Luthier.
Estudia bateria amb els mestres Quim Solé, Jorge Rossy, Peer Wyboris i Pau Bombardó i harmonia amb Lluís Vergès. També ha rebut masterclass amb músics de la talla de Bob Moses, Leon Parker, Jimmy Cobb, Seamus Blake, Chris Cheek, Chano Domínguez i Perico Sambeat, entre altres.
Al 2001 és becat per la Generalitat de Catalunya per a realitzar estudis a Nova York amb Eric McPherson i Nasheet Waits. Allà també rep masterclass amb Brian Blade.

Ha treballat amb artistes com Esperanza Spalding, Jesse davis, Perico Sambeat (membre del seu sextet durant 5 anys), Raynald Colom (col·laboració encara vigent), Javier Colina, Carles Benavent, Sheila Jordan, Steve Kuhn, Greg Osby, Wallace Roney, Jason Lindner, Antonio Hart, Logan Richardson, Wax Poetics, Dj Vadim entre molts d’altres músics nacionals i internacionals, tant en l’escena del Jazz com en la del hip hop.
També lidera els seus propis projectes com “Marc Ayza Group“,”Marc Ayza Trio“,”Beat’a’Boom“(amb dj Helios), “BUM Collective” i ,des de 2013 fins a l’actualitat,organitza al costat de Marga Mbande, les Cypha Sessions, sessions de hip hop i open mic que han ajudat a dinamitzar i ser un punt de trobada per a l’escena de BCN. Per ella han passat artistes com Juan Solo, Mucho muchacho, Lírico,etc.

Com a docent,ha impartit classes en l’Aula (1995), Musicactiva (1997-2002), Escola de Música Farrè(2003-2006) i Taller de Premià (2004-2008).
També ha impartit classes magistrals al seminari de Jazz de Pontevedra, Esmuva, Festival de Jazz de Belgrad, conservatori de Birmingham i al Savassi Festival del Brasil.
A l’actualitat i des de 2014 imparteix com a docent al ESEM Taller de Músics (Grau Superior).