MENORCA - PENDENT DE CONFIRMACIÓ -
MONTBLANC - 26, 27 i 28 / Agost '21
×

Marco Boi Trio

  • Jazz
  • - per confirmar -
  • Abaixadors 10
    Barcelona

Després del seu EP de debut a Discos Redondos, ‘Hymnosis‘, Marco Boi torna a la càrrega amb ‘Outsider‘, aquesta vegada reduint el format de quintet a trio i presentant-se amb un LP en tota regla sota el braç.
Un treball llarg amb els elements que ja trobàvem en el seu debut. Desenvolupaments espaiosos que ens conviden a assaborir cada idea detingudament, si és que no ens trobem, en el moment més inesperat, amb un canvi radical de paisatge, que ens obligui a canviar de direcció sense remissió possible. Propostes noves desenvolupades amb
frescor.
Acompanyat a la bateria per Ramón Díaz i a la guitarra per Ignasi Cussó, Marco Boi desenvolupa amb solvència aquestes cinc composicions amb les quals començarà a girar en breu.
Després de presentar ‘Hymnosis‘ en directe en el festival de Jazz de Lleó, el d’Oloron, a França, presentar-se en directe a la madrilenya sala Clamores i cobrir el circuit de clubs de Barcelona, sud de França i la seua Sardenya natal, ‘Outsider‘ arriba en el millor moment musical de Marco Boi, que promet no defraudar.